Kesihatan Seksual

5 Posisi Seks oral yang dapat memuaskan pasangan anda

Siapa kata seks oral membosankan? Sekiranya anda menggunakan teknik dan kedudukan yang betul, seks oral tidak hanya menambah keseronokan tetapi juga menjadikan orgasme cepat. Sebagai tambahan kepada 69, berikut adalah 5 posisi seks oral yang boleh anda cuba dengan pasangan anda malam ini di rumah.

Posisi seks oral selamat yang boleh anda cuba bersama

1. Bersandar separuh duduk

Sama dengan kedudukan mubaligh klasik, berbaring di punggung juga merupakan posisi paling selesa dan kegemaran untuk melakukan seks oral.

Agar tidak bosan, cuba ubah kedudukan badan anda (yang menerima lisan) menjadi separuh duduk. Anda boleh bersandar di kepala tempat tidur atau bantal sofa, dan selipkan bantal kecil di bawah pinggang. Dengan kedudukan pelvis yang lebih tinggi, leher pasangan yang memberikan "servis" tidak akan terlalu sakit dari memandang ke bawah.

Tetapi ingat, untuk menjadi lezat, anda harus bergiliran, ya, agar kepuasan bersama terpenuhi.

2. Kedudukan 68

Kedudukan 68 adalah variasi lain dari manuver seks oral 69 klasik. Caranya agak serupa, kedua-dua pasangan berbaring di sisi mereka dengan kepala yang berlawanan. Namun, jika selama 69 kedua-dua pihak saling memberikan "perkhidmatan" secara serentak, hanya 68 orang yang aktif bermain.

Kedudukan ini juga memberi peluang kepada pasangan yang memberikan seks oral untuk menyentuh bahagian tubuh pasangan mereka untuk meningkatkan keseronokan.

3. Kedudukan berdiri tergantung

Posisi seks oral ini secara khusus bertujuan untuk memanjakan lelaki. Caranya, letakkan badan wanita berbaring santai dengan tangan di atas, baik ke dinding atau ke kepala tempat tidur.

Selepas itu, lelaki itu dapat berdiri dan mengarahkan zakar ke mulut wanita. Posisi seks ini sesuai untuk lelaki yang ingin merasakan sensasi mendalam antara zakar dan mulut wanita.

4. Kedudukan melutut

Kedudukan ini serupa dengan nombor satu yang dilakukan secara separuh duduk. Perbezaannya adalah, pihak yang menerima perkhidmatan meletakkan dirinya duduk di tepi tempat tidur atau kerusi, tidak bersandar, sementara orang yang memberikan "perkhidmatan" itu berlutut di lantai.

Agar lutut pasangan yang berkhidmat tidak melepuh atau sakit semasa beraksi, anda boleh meletakkan bantal atau tuala nipis sebagai sokongan untuk lututnya.

5. Kedudukan mencangkung

Bagi mereka yang menerima "servis", kedudukan ini memerlukan kekuatan dan kestabilan otot paha untuk menahan berat badan mereka sendiri sambil merasakan kenikmatan mulut pasangan mereka.

Caranya, minta pasangan anda berbaring di punggung dengan selesa semasa anda berdiri di wajahnya dan perlahan-lahan turun ke posisi berjongkok. Selepas itu, anda boleh meminta pasangan anda menghisap atau memainkan alat kelamin anda dengan lembut.

Ingin menambah kenikmatan? Mainkan pinggul anda ke atas dan ke bawah sehingga alat kelamin anda memukul wajah pasangan anda. Biarkan pasangan anda berusaha mencapai kemaluan anda menggunakan lidahnya.