Kesihatan Seksual

Psst, ini adalah 4 posisi seks yang ideal untuk lelaki yang mempunyai zakar kecil

Bagi lelaki, ukuran zakar boleh menjadikan mereka lebih yakin atau lebih rendah diri ketika melakukan hubungan seks dengan pasangan. Ini membuat banyak lelaki yang mempunyai ukuran zakar kecil tidak yakin. Sebenarnya, kepuasan seksual tidak hanya ditentukan oleh ukuran zakar. Salah satu cara yang boleh dilakukan oleh lelaki dengan zakar kecil untuk mendapatkan kepuasan seksual dengan pasangan adalah memilih posisi seks yang tepat untuk bercinta.

Memilih posisi seks terbaik untuk lelaki dengan zakar kecil

1. Gaya anjing

Sejak sekian lama, gaya doggy menjadi pilihan posisi seks bagi banyak pasangan semasa melakukan hubungan seks. Sebenarnya, kajian yang dilakukan oleh National Survey of Growth Family, sebanyak 44 peratus lelaki dan 36 peratus wanita telah mencuba kedudukan ini. Dalam kedudukan ini, lelaki menembusi vagina dari belakang wanita.

Nah, bagi anda yang mempunyai zakar kecil, kedudukan gaya anjing adalah pilihan terbaik. Sebabnya, kedudukan ini membolehkan anda menembusi lebih dalam, dan anda secara serentak dapat memberikan rangsangan kepada kelentit wanita. Di samping itu, kedudukan ini juga akan memberi anda kawalan penuh terhadap kelajuan dan corak tujahan untuk penembusan sehingga dapat memberikan kepuasan maksimum.

2. Cowgirl

Cowgirl adalah variasi kedudukan seks wanita di atas atau wanita di atas. Ini membolehkan lelaki melihat lengkung badan wanita secara bebas dan memberi rangsangan ke kawasan payudara. Sekiranya anda ingin memaksimumkan penembusan, lelaki boleh meletakkan bantal di bawah pinggulnya. Pinggul yang sedikit tinggi akan membuat penembusan terasa lebih dalam.

Sebelum memulakan penembusan, jangan lupa melakukan foreplay terlebih dahulu dengan mencium perut pasangan anda sambil sesekali menggodanya. Setelah cukup merangsang, lakukan penembusan.

3. Membelah buluh

Membelah buluh adalah kedudukan yang boleh dicuba kerana memberikan keselesaan dan kepuasan kepada wanita semasa penembusan.

Untuk melakukan kedudukan ini, wanita itu berbaring di atas katil dengan sebelah kaki dinaikkan tegak lurus ke atas. Kemudian biarkan lelaki itu duduk di paha wanita. Cangkuk kaki wanita yang terangkat di bahu lelaki itu. Selepas itu, lakukan penembusan secara perlahan.

Satu kaki yang dinaikkan akan memudahkan zakar memasuki faraj, sehingga memungkinkan untuk masuk lebih dalam. Posisi ini juga benar-benar membolehkan wanita berehat sementara lelaki berkuasa mengawal kelajuan dan kedalaman tujahan semasa penembusan.

4. Pose rama-rama

Bagi anda yang mempunyai zakar kecil, mendapatkan sudut yang tepat adalah kunci penting untuk penembusan yang lebih mendalam. Anda boleh mencuba kedudukan seks rama-rama. Pose rama-rama sangat sesuai untuk memuaskan isteri anda jika anda mempunyai zakar kecil.

Posisi ini dilakukan oleh wanita yang berbaring di punggungnya, sementara lelaki sambil berdiri masuk dari depan. Oleh itu, kedudukan ini lebih baik jika dilakukan di atas meja yang cukup tinggi.

Untuk lebih selesa, letakkan bantal kecil di bawah pinggul wanita dan minta kakinya untuk bersandar di bahu anda. Posisi ini dianggap ideal untuk mengurangkan penghalang antara zakar dan faraj sehingga memungkinkan penembusan maksimum dan lebih dalam. Bukan hanya itu, kedudukan ini juga membolehkan anda mencapai titik G pasangan anda dengan tepat.