Kesihatan Seksual

4 Kesalahan Seks Lisan Lelaki Selalunya Membuat •

Bagi kebanyakan wanita, rangsangan klitoris melalui seks oral adalah kunci untuk mencapai klimaks sebenar. Walau bagaimanapun, seks oral yang seharusnya menjadi petualangan menarik bagi anda berdua boleh berakhir dengan pahit sekiranya lelaki itu melakukan kesalahan. Melaporkan dari Kesihatan Lelaki, berikut adalah beberapa cara seks oral salah, tetapi sering dilakukan oleh lelaki.

Lelaki, anda harus mengelakkan pelbagai cara seks oral yang salah

1. Lidah bergerak terlalu pantas

Siapa kata lebih cepat lebih baik? Cara seks oral yang salah ini sering dilakukan oleh banyak lelaki.

Kepantasan lidah anda kadangkala membuat wanita merasa tidak selesa, terutama bagi mereka yang mencubanya untuk pertama kalinya.

Bahkan pergerakan lidah lincah tidak menjamin bahawa anda dapat mencari titik rangsangan yang paling sensitif di kawasan intim wanita.

Sebaiknya mulakan dengan perlahan dan perlahan.

Selain menolong wanita merasa lebih santai, anda akan mempunyai lebih banyak masa untuk menjelajahi badan pasangan anda.

Anda boleh melakukannya sehingga anda menemui kawasan sensitif yang boleh membuatnya terbang ke langit ketujuh.

2. Meminta seorang wanita duduk tepat di wajah anda

Memberi seks oral dengan anda berbaring semasa pasangan wanita anda duduk tepat di atas wajah anda adalah kedudukan yang digemari ramai orang.

Namun, tidak semua wanita selesa melakukannya. Apa yang wanita pentingkan bukan kedudukan.

Cuma, kebanyakan wanita akan merasa tidak selesa atau janggal jika anda tiba-tiba memintanya untuk duduk di wajahnya.

Mulakan dengan permainan yang menggoda untuk membangkitkan semangatnya.

Contohnya, mencium pasangan anda dari bibir dan kemudian bergerak perlahan memberikan hickey di pangkal leher, di belakang telinga, bahu, dan puting yang sangat sensitif.

Lakukan sesenang mungkin, kemudian terus turun perlahan-lahan untuk meneroka perut ke kawasan pangkal paha ke faraj.

Untuk benar-benar membawa pasangan anda ke klimaks, anda harus bijak mencuba pelbagai teknik dan manuver, baik dengan mulut atau tangan anda.

Sebenarnya, anda juga boleh menggabungkan keduanya.

Bukan hanya itu, mengubah kedudukan anda semasa melakukan seks oral, sama ada berbaring, duduk, berdiri, atau berlutut dapat menimbulkan sensasi baru yang lebih menggembirakan dan mengasyikkan.

3. Tidak berkomunikasi

Tidak berkomunikasi adalah cara seks oral yang salah dan akibatnya cukup membawa maut. Jangan menyangka bahawa setiap kali seks oral akan terasa sedap.

Seberapa baik jika anda tidak faham sama ada pasangan anda suka melakukannya?

Semasa membuat, pastikan anda terus berhubung dengan pasangan anda. Tanyakan bagaimana perasaan anda dan apa yang anda berdua mahu saling bertanya.

Ketahui juga apa yang dia mahukan dan tidak mahu dari teknik yang anda mainkan sepanjang sesi seks.

Anda boleh bertanya, “Apakah ini terasa baik bagi Anda?” Jika dia tidak menyukai manuver tertentu yang sedang Anda lakukan, hentikan dan cuba teknik lain.

Sebaliknya. Sekiranya dia menyukai apa yang anda lakukan, teruskan dan bawa dia orgasme. Anda boleh mencadangkan mencuba perkara baru, jika anda merasakan tekniknya sudah ketinggalan zaman atau membuat anda letih

Adakah dia cukup terangsang? Anda tidak akan tahu sama ada tidak ada komunikasi.

Seks bukan sahaja tentang anda harus mencapai kesenangan, tetapi juga bagaimana anda dan pasangan anda mencapai keseronokan bersama. Inilah cabarannya.

4. Tidak tahu mengenai anatomi faraj

Jangan risau, anda tidak perlu membeli buku dan belajar mengenai anatomi faraj.

Pada dasarnya, seks oral tidak begitu rumit, tetapi anda harus tahu bahagian mana yang sensitif wanita adalah farajnya. Kaedah ini akan membuatnya cepat merasakan orgasme yang kuat.

Bagaimana untuk? Anda boleh mendengar apa yang pasangan anda mahukan, kerana wanita yang mempunyai kelentit, jadi dia tahu yang paling senang di mana paling senang apabila disentuh dengan lidah anda.

Tubuhnya akan memberitahu anda apa yang dia mahukan. Ikuti pergerakan tubuhnya, desahannya akan memberitahu anda sama ada anda betul atau tidak.